Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Τραπεζάκι από σουηδικό ξύλο / Μεταμόρφωση

...και καθώς τα χρόνια παιρνούν και τα πράγματα αλλάζουν, αλλάξαμε κι εμείς σπίτι και ήρθαμε στο δικό μας (έχει 2 χρόνια βέβαια). Ετσι λοιπόν, σιγά σιγά το κάθε πράγμα παίρνει τη σειρά του και μεταμορφώνεται, ωστε να ταιριάξει καλύτερα με τον νεο χώρο. Ενα από αυτά, το τραπεζάκι που βλέπετε παρακάτω. Αρχικά ήταν ανοιχτόχρωμο ξύλο, από το ΙΚΕΑ. Μετράει στην καμπουρίτσα του περί τα 10 χρόνια και ήδη είχε περάσει το σοκ του λαδιού για ξύλο, που το έκανε σκούρο. Πριν λίγες μέρες άντεξε και την δεύτερη επέμβαση και ω ναι! Ο ασθενής επέξησε!

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!!




10 σχόλια:

  1. Δεν ξέρω πως ήταν πριν, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ όπως είναι τώρα!!!! Τραπεζάκι με...προσωπικότητα!! Καλώς σε βρήκα κι ευχαριστώ για την επίσκεψη στο "σπιτάκι" μου και τα καλά σου λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ουαου..αυτο και αν δεν ειναι εργο..με μερακι..πολυ ομορφο με πολυ υπεροχα τα χρωματα..νασε καλα κοριτσι..καλο σ.β....φιλια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!!
      Χαίρομαι που σου αρέσει!!

      Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο...

      Διαγραφή
  3. Βαγια μου καλημερα χαιρομαι πολυ που με βρηκες και σε βρηκα γιατι εχει πολυ ενδιαφερον το σπιτακι σου.Το τραπεζακι μου αρεσε παρα πολυ δεν θυμιζει ικεα τα βαζακια σου τα κοσμηματα.μπραβο σου για ολα γιατι κανεις καλη δουλεια και με εμπνευση.Να εισαι καλα πολλα φιλακια και θα τα λεμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και θα τα λέμε Νάσια μου, τώρα που βρεθήκαμε!!
      Να 'σαι καλά, πολλά φιλιά κι από μένα!!

      Διαγραφή
  4. ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑ!!!ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ !!!!ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Bαγια μου πολυ πετυχημενη η μεταμορφωση που εκανες!!!! Μου αρεσε πολυ!!!!!Μπραβο σου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή