Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Οι τουλίπες και η Χιονάτη μας!!!

Παιρνούσαν οι μέρες. Συννεφιά, βροχή...Σήμερα όμως ξημέρωσε με ήλιο και πλημμύρισε το σπίτι με φως λαμπερό και ζεστό! Τρεις καφέδες στο τραπέζι...κουβέντα...και ένα ματσάκι κόκκινες ολόφρεσκιες τουλίπες, να μας θυμίζουν πως όσο κι αν τα δύσκολα μας ζορίζουν, πάντα ένα φρέσκο λουλούδι δίνει ελπίδα! Η Χιονάτη μας, η λατρεμένη γατούλα που έχουμε συντροφιά μας έδω και 1,5 χρόνο ενθουσιάστηκε! Σας την παρουσιάζω λοιπόν!

Πολλές εύχες για ένα όμορφο και ζεστό Σαββατοκύριακο!!






ΥΓ1. Η ανάρτηση αφιερώνεται στην μπλογκοφίλη μου Maya ... ξέρει γιατί ... !

ΥΓ2. Το δοχείο με τις τουλίπες είναι αυτό που είχα στο γάμο μου για τους μπεζέδες. Ηταν σκέτο, γυάλινο. Το έβαψα με ακρυλικό χρώμα και πλεον το χρησιμοποιώ σαν βάζο







27 σχόλια:

  1. Φανταστικές φωτογραφίες!!!!!!! Η Χιονάτη εκτός από πανέμορφη ξέρει και να ποζάρει! Τη λάτρεψα αμέσως!!! Το βάζο με τις τουλίπες... τι ομορφιά!!! Μπράβο Βάγια μου, υπέροχη ανάρτηση (ειδικά για'μας τις γατόφιλες)! Πολλά φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xαίρομαι πάρα πολύ που σου αρέσει το Χιονατάκι μας!!
      Ναι, ξέρει να ποζάρει η άτιμη, από μικρή στο κουρμπέτι βλεπεις...!!
      Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Marie μου!!
      Φιλιά πολλά από μένα και τη Χιονατούλα!!

      Διαγραφή
  2. Καλώς σε βρήκα στο μπλοκοσπιτάκι σου!!!Αισιοδοξία αποπνέει από τις φωτογραφίες σου!!!Καλό σαββατοκύριακο και σε σένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχετικά με την αισιοδοξία, προσπαθώ Ειρήνη μου!!
      Να 'σαι καλά!!
      Καλώς βρεθήκαμε!!

      Διαγραφή
  3. Χιονάτη όνομα και πράγμα. Κρύβει μια πριγκίπισσα μέσα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τί κούκλα που είναι η Χιονάτη σας!!!!!!!! Υπέροχες φωτογραφίες!!!!! Αχ! τώρα θυμήθηκα την πρώτη γάτα που είχαμε ποτέ εγώ και η αδερφή μου, τη Ρόζα!! Η οποία ήταν ολόιδια και με πολύ ξεχωριστός χαρακτήρα!!! Χιονάτη κι αυτή, η μητέρα μου έτσι τη φώναζε!!!! Συμφωνώ με Κατερινάκι!!! Κρύβει μιά πριγκίπισσα μέσα της σίγουρα όπως και η Ρόζα μας!!!! Να την χαίρεστε την μικρούλα σας χιονονιφάδα!!!! Οι τουλίπες υπέροχες αλλά η Χιονάτη τις ξεπερνάει σε ομορφιά!!!! Εντωμεταξύ κι εμένα οι δικοί μου γάτοι μέσα στην πόζα είναι!!! Έχω και έναν χιονάτο!! χάχά!! Θα ταίριαζε πολύ με την Χιονάτη σου!!!! Θα βγαίνανε μόνο άσπρα γατάκια!!!! Αλλά αυτά τώρα είναι άπιαστα όνειρα για τους γάτους μου!!! Πάει , πέταξε το πουλάκι... :οΙ !! Τί να κάνουμε, αφού έπρεπε!!!
    Σε ζάλισα!!! Θέλω όμως να σου πώ ότι το αερόστατό σου είναι υπέροχο, μαγικόοο!!!!!!!! Οι καρδιές σου πανέμορφες!!!! Καλή επιτυχία στον διαγωνισμό!!!!!! Φιλιάαα!!! :ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααα κι άλλη γατόφιλη!! Τι καλά!!
      Το πουλάκι έχει πετάξει και για την Χιονάτη μου, όπως και για τους γάτους σου γιατί πράγματι, έτσι πρέπει...εκτός κι αν μπορεί κάποιος να κρατάει όλα τα μικρά σε κάθε γέννα (πράγμα φοβερά δύσκολο).

      Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια και ΔΕΝ με ζάλισες ΚΑΘΟΛΟΥ!!

      Να 'σαι καλά!!
      Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  5. πανεμορφες φωτο..εχουν μια αρχοντια..και αυτο το λατρεμενο χουχουλιαρικο πλασματακι..αγαπα τον φακο πολυ..το βαζο με τα λουλουδια τελοιο..νασαι καλα γλυκια μου..φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματική Χιονάτη. Κούκλα. Έχει και φωτογένεια. ωραίες εικόνες.Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι ένα λιλιπούτειο μοντέλο το γατούνι μας!!
      Να 'σαι καλά!!
      Καλό βράδυ!!

      Διαγραφή
  7. Μοντελάκι το γατόνι!! Χαχαχαχα... Μου αρέσει έτσι που ποζάρει στο φακό!! Και οι τουλίπες στο όμορφο βάζο τους δίνουν λίγο χρώμα που μας χρειάζεται αυτές τις συννεφιασμένες μέρες!! Καλό Σαββατοκύριακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΧΙΟΝΑΤΗ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΖΩ ΚΑΙ ΞΕΧΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!!ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι είναι η Χιονάτη Νάσια μου! Οταν κυκλοφορεί στο σπίτι, εμείς οι υπόλοιποι, είμαστε απλώς οδοντόκρεμες!!

      Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!!
      Καλό βράδυ!!

      Διαγραφή
  9. Υπέροχες εικόνες...η Χιονάτη όνειρο το ίδιο και το βάζο, το ίδιο κι οι κατακόκκινες τουλίπες...μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. έκανα νέα ανάρτηση http://mayasfairytale.blogspot.com/2012/02/blog-post.html και γράφω και για την φανταστική αφιέρωση που μου έκανες!!!happy Sunday!!Πολλά γατοφιλάκια!!!επιτέλους ο Blogger με άφησε να αφήσω σχόλιο στο blog σου!!δεν φαντάζεσαι πόσες φορές το προσπάθησα!!!!!!!!χίλια ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου για την γλυκιά σου αφιέρωση..να δώσεις πάρα πολλά γατοφιλάκια στην πανέμορφη Χιονάτη σου απο εμένα και απο τον Μπέμπη!!!!!!!!!!!!!!!!meeeeeeeeeeeeeeeeoooooooooooooooow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3<3 =^.^=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάγια μου πολλά πολλά φιλιά σου στέλνουμε εγώ και το Χιονίνι!!
      Προφανώς είχε κάποιο πρόβλημα το Blogspot το οποίο ευτυχώς έστρωσε...

      Θα έρθω από κει να δω την αναρτησή σου!!
      Καλό βράδυ!!

      Διαγραφή
    2. μερικές φορές δεν με αφήνει να γράψω σε εσένα δεν ξέω γιατί συμβαίνει αυτό μου έχει συμβεί με ένα ακόμη μπλογκ!!αχχχ πόσο την χάρηκα την ανάρτηση με τη χιονάτη σου δεν μπορείς να φανταστείς!!!πολλά γατοφιλάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =^.^=

      Διαγραφή
  11. ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ ΜΕ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ Η ΟΜΟΡΦΗ maya!!
    ΘΑΥΜΑΣΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΑΤΗ!!!!
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Χιονατη ειναι γλυκα και απο ποζες σκετο μανεκεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eίναι μια λιλιπούτεια, κάτασπρη θεα!!
    Πολλά φιλιά Τάνια μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή